Welkom op mijn nieuwe website!

Al jaren lijkt het mij leuk om een blog te schrijven. Een waarin ik mijn trouwe kijkers vertel wat er op dit moment op mijn ezel staat en waar ik eventueel te zien ben. Of waarin ik vertel wat voor nieuw materiaal ik gevonden heb en hoe het resultaat daar mee geworden is. En eindelijk is het dan zover. Met dank aan mijn lieve schat, Fay die deze website gemaakt heeft en er een blog aan toegevoegd heeft. Ik ben helemaal in de wolken met het resultaat en Fay is versleten van het vele werk ;)

Dank je wel lieverd. 


De afgelopen maanden is het stil geweest rondom mijn persoontje. Dit alles vanwege een verhuizing waar al mijn tijd en energie in is gaan zitten. Verlangend keek ik naar mijn ezels als ik voorbij liep. De enige kwast die ik hanteerde was de kwast die mijn kozijnen van een nieuw kleurtje voorzag! 

Langzamerhand raken klusjes klaar en krijgt het huis onze stempel. Wij voelen ons er gelukkig en zijn blij met de vele mogelijkheden die het ons biedt.

Zo hebben Henk en ik een prachtig huis gelijkvloers, beneden ons wonen onze dochter Fay met haar vriend Wouter en daarnaast... oe lala dat is om te smullen... daarnaast hebben wij ruim 40 vierkante meter gereserveerd die wij om gaan toveren tot gallery/studio!!! Hier kan iemand die graag mijn werk wilt zien straks een afspraak maken en op zijn gemak rond komen kijken. Fay kan er haar studio werk doen en de ruimte is voor werkelijk van alles inzetbaar en kan dus ook verhuurd gaan worden. Denk aan een workshop waar je een ruimte voor zoekt, yoga, dans, film of foto werk, of als je je eigen werk wilt tentoonstellen? Vergaderen? Ook dat is mogelijk. Wij maken er een klein keukentje bij en er is een eigen toilet aanwezig.

Jullie begrijpen dat wij heel heel erg trots hier op zijn. Wij zijn er mee bezig maar straks kan ieder jonge fotograaf hem voor een paar uurtjes huren, word er een lezing gehouden beneden en ga zo maar door.

Voor mij is het leuke hier aan dat als iemand mijn werk wilt zien dat ik het dan heel mooi kan ophangen en tot zijn recht laten komen. En dat Fay vanuit huis met haar eigen nieuwe concept aan de gang kan gaan. Dat beloofd wat!


Maar genoeg hier over, later volgt meer. Op dit moment ben ik tussen het kluswerk en uitrusten door bezig met miniatuur pentekeningen en aquarelwerk. Veel ook in de bekende vakjes die men van mij gewent is. De pentekeningen zijn met hele dunne inktpennen en veel geduld gemaakt. 

Een paar weken geleden werd ik benaderd met de vraag of ik een kraam wilde vullen op de kunstmarkt het komend weekend in Rotterdam-Zevenkamp. Henk en Fay riepen gelijk: Doen! Dus bij deze! Aanstaande zaterdag heb ik een heuse kraam waar ik een aantal van mijn werken, groot en klein tentoon stel en verkoop. Klein werk zoals de aquarellen en pentekeningen zijn daar tegen zachte prijzen, de "markt"prijzen verkrijgbaar. Die vrouw die zenuwachtig achter de kraam staat dat ben ik ;) Het is de eerste keer en ik mag wel zeggen dat ik het heel erg spannend vind! En leuk...  Ik hoop dat het mooi weer gaat worden en dat jullie allemaal gezellig langs gaan komen. Een blik werpen op mijn nieuwe werk en even gezellig een babbeltje maken. Als er stroom is staat zelfs de koffie klaar ;) Hopenlijk tot ziens, maar in ieder geval... tot blogs!

 

Lieve groet, Angelique

Klik op de knop hiernaast om te delen


Reactie schrijven

Commentaren: 0